Zamieszczone przez neck99
Ile pompują wasze turbawki?
Zwiń
X
-
Sigma_74
Zamieszczone przez MasmoZwłaszcza w turbinach ASZ
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74Zamieszczone przez MasmoZwłaszcza w turbinach ASZByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KruPinPamietam slowa Marka, jak mowil, ze normalnemu klientowi to max +50mbar, a +150mbar, jak ktos jest napalony, ale wtedy dostaje taki wyklad, ze w kazdym momencie kiedy ma ochote zaszalec, to ma przed oczami twarz Markabyło 172/338 by MT a jest 241/310 i 4x4 :-)
Komentarz
-
-
A jakie może być maksymalne ciśnienie dla ASZ-towej turbiny przy jakim jeszcze będzie żyć??Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
lec
pytanko: czy mozna zalozyc turbo z ASZ na miejsce tej z AHF bez dodatkowych przerobek mechanicznych i dojechac jakies 200km na korekte programu przebojów ? bo mam na oku turbinke.... :roll:
Komentarz
-
Zamieszczone przez lecpytanko: czy mozna zalozyc turbo z ASZ na miejsce tej z AHF bez dodatkowych przerobek mechanicznych i dojechac jakies 200km na korekte programu przebojów ? bo mam na oku turbinke.... :roll:
Po wymiane turbo ASZ chodzi jak stare z AHF. Komputer wysterowuje ciśnienie takie jak przy starej. Zmianie ulega tylko wylot z turbo. Albo trzeba przejściówkę, a u mnie wystarczyło uciąć wąż.
A co chesz mnie zkilować następnym razem? :wink:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
lec
Komentarz